In maze of endless days we re treated

In maze of endless days we’re treated
As if we were cold-blooded toys
That game is making us hard-bitten
We trifle back with others’ loves.

Как часто  в лабиринте дней
Игрушки роль мы выполняем.
Игра нас делает сильней -
Мы чувствами других играем


Рецензии