There s always windbreak in one s echo

 There’s always windbreak in one’s echo
And there’s consent in everyone’s suggestion
“no” which denotes “yes” seems better
Than simple “yes” that means rejection

А в Эхе, всё ж, присутствует Стена ...
И в Отклике такое Соглашенье,
Что лучше "Нет", которое, как "Да",
Чем просто "Да", в котором Отверженье.
(Марина Земцова)


Рецензии