Примхи природи

ДИВЛЮСЬ В ВІКНО,СТОЯТЬ ДЕРЕВА  ГОЛІ
НА ВУЛИЦІ ІДЕ ОСІННІЙ ДОЩ,
І РІЗНОБАРВНІ БАЧУ ПАРАСОЛІ,
ДИВИТИСЬ-ДОСИТЬ,ТРЕБА ЇСТИ БОРЩ.

ЧОГСЬ ТАК СУМНО НА ДУШІ У МЕНЕ,
ВІД БЕЗПЕРЕРВНОГО ОСІННЬОГО ДОЩУ,
ЩОСЬ,ДУЖЕ ЗАХОТІЛОСЯ ПЕЛЬМЕНІВ
І ЗАРАЗ ВЖЕ НЕ ХОЧЕТЬСЯ БОРЩУ.

ТО,ПРИМХИ ВЕРЕСНЕВОЇ  ПОГОДИ
І ВИНЕН,ДОЩ ОСІННІЙ, ПАРАЗИТ.
ІЗ-ЗА ЙОГО ОСІННЬОЇ НЕГОДИ,
ПРОПАВ В САШКА ЧУБЕНКА АПЕТИТ.


Рецензии