ПОРИ РОКУ

ПО -СВОЄМУ  ПРЕКРАСНІ  ПОРИ    РОКУ
ХОЧ НЕ ТРИВАЛИЙ  В КОЖНОЇ  СВІЙ  ВІК
БО КОЖНА З НИХ ЗРОБИВШИ КІЛЬКА КРОКІВ
ЗНИКАЄ, ЩОБ  З'ЯВИТИСЬ  ЧЕРЕЗ   РІК.

ВЕСНА-КРАСУНЯ КВІТИ НАМ ПРИНОСИТЬ
ТЕПЛО,КОХАННЯ І ПРИЛІТ ПТАХІВ,
І ШУМ СТРУМКА, І ПРОХОЛОДНІ РОСИ
І ЦВІТ САДІВ,І СОЛОВ'ЇНИЙ СПІВ.

А ВЛІТКУ,СІНОКОСИ,СОНЦЕ  Й  МОРЕ
СУНИЦІ   СПІЛІ, І МЕДОВИЙ   СПАС
ВІН НАГАДАЄ  ШКОЛЯРАМ,  ЩО  СКОРО
ДО ШКОЛИ ЗНОВ  ЗБИРАТИСЯ ВЖЕ  ЧАС.

ОСІННЄ,  ЖОВТЕ   ЛИСТЯ    ОПАДАЄ
ІДУТЬ   ДОЩІ,  З'ЯВИЛИСЯ   ГРИБИ,
ВЖЕ ЗНОВ ПТАХИ У ВИРІЙ ВІДЛІТАЮТЬ,
ЩОБ   ПОВЕРНУТИСЬ   НАВЕСНІ  СЮДИ

А  ВЗИМКУ,  ЯК  ЛЮТУЄ   ХУРТОВИНА
НА  ВІЯХ  ІНІЙ  БІЛИЙ  І   М'ЯКИЙ,
І  РАДІСНО  НА  СЕРЦІ  У   ЛЮДИНИ,
БО   ЗНОВУ   НАСТУПАЄ, РІК НОВИЙ!!! 


Рецензии