ос нн чари

Листя тихо облітає,
Дощик йде не поспішає
І летять у небі хмари -
Це прості осінні чари.

Ти лети, лети далеко
Чорнобілий наш лелеко...
Осінь йде і стелить листя,
Небо сльозами іскриться...

Жовте листячко літало
І всю землю застеляло....
Прийде тітонька Зима,
Білим пухом накрива...


Рецензии