Поглядом живу

Спадає листя золотисте,
В багряний килим на землі
І дощ зронив своє намисто -
Перлинки неба чарівні...
Кольоровий сум осінній,
Пестить душу... Тільки очі,
Заблукали зовсім нині,
Бачуть не охоче...

Десь далеко заблукали,
В лабіринтах мрії,
Де твій погляд відшукали,
Що мені радіє,
Погляд сповненний любові,
Там нам час не плине,
Я єдиний, Ти єдина...
І разом дві наші долі -
То одна родина!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.