***

Вони зустрілись якось в літній день.
Вони - два янголи, в яких опали крила.
Вони вже не хотіли віровчень,
До того ж вона пристрасно палила.

Вони зустрілись якось в літню ніч...
Він пахнув ромом і терпким полином
А їй вже хоч до чорта в піч!
Лиш би життя зв'язати з цим кретином...

Вони зустрілись якось... назавжди.
Назавжди і до скону років разом.
Мабуть, не бачив світ такої ще біди,
Як пара грішних янголів побитих часом.


Рецензии