Nature knows oats pretty simply

Nature knows oats pretty simply
What is that typicality of ours
The more sense person’s armed with
More miserable his doom puzzles


Крайне просто природа сама
разбирается в нашей типичности:
чем у личности больше ума,
тем печальней судьба этой личности.
(Игорь Губерман)


Рецензии