Я наче б то тебе причарувала...

Я  наче б то тебе причарувала,
І стрічкою червоною у долю заплела.
Я сильно так нікого не кохала,
Так віддана нікому не була.

Той погляд загадково- ніжний,
І посмішка така п*янка…
Твій голос,що звучить як рідний,
Та постать сильна і струнка.

Коли  до мене ти говориш
Чи то  являєшся вві сні-
Ти з розуму  миттєво  зводиш
І,мабуть,треба так мені.

Прошу, щасливим будь коханий!
Хай береже моя любов,
Якщо зберешся в край ти дальній,
То повертайся знову й знов…


Рецензии