от любви до ненависти

От любви до ненависти,
       
         От любви до ненависти

От любви до ненависти

               Возгласы и прелести!

От любви до ненависти

               Вздохи, замирания,

               Стоны,

                Крики верности

И в любви признания!!!

... От любви до ненависти -

             Ты да я - две преданности.


Рецензии