Жена

Обичана съм 
и желана...
Бленувана съм
и мечтана...
С очи изгаряна съм.

В ритми огнени
и страстни
потопявана съм...
От властна сила
завладявана съм.
И покорявана.

С магичен вихър
съм  пленявана
и заедно с душата
приковавана...

С  омайна,
топла нежност
съм спасявана
и освобождавана...
С вълшебна сила
съм дарявана...

С  магия
съм захранвана
и омагьосвана съм...

С магична сила
съм изпълнена.
С магична сила
омагьосвам
и пленявам!!!

EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии