Человек - это звучит гордо!

Присвячується найилучшему из лучших филологов СТРАНЫ,
ТАТЬЯНЕ ВЛАДИМИРОВНЕ!

Вы Мой КУТУЗОВ, Вы моя Алла,
ПИШУ, чтоб никому не було МАЛО!
Вы Мой,Мой птенчик, моя Пташка,
И Самая лучшая Торгашка!

Бомбить квартиру мне не надо,
Бо й серед Вас Є ХОКОМАДО!
Ви Муй листочок,моє Мей,
І найкращий АПОГЕЙ!

Ви Муй Тазик,моя Корзинка,
І файна Помаранч-Пельсинка.
Моя Жувачка, й ВОДОКАЧКА,
І Кравчучка-файна Тачка!

Бажаю будь такой Завжди,
І я Така, як я, і...Ти! 

Слава УКРАЇНІ,
НАВІКИ СЛАВА!
СЛАВІМО ЇЇ...
Й у сучасні ДНІ!


Рецензии
Не треба бути за Бандеру,
Щоб і не бути ліцемером.
************************
Пояснюю, до чого у мене на сторінках портрети Шекспіра, бо про портрет Пушкіна вже питали...
Та вважаю найкращим серед поетів саме Шекспіра, потім О.С.Пушкіна, ну і т.д.

Леся Танюк   22.10.2013 10:36     Заявить о нарушении