не тут

Цей безпощадний лютий холод
Пронизує мене із зовні
А біль вгамовує в душі
Я намагалася зігрітись
Та навіть чай не допоміг


І я лишилась глядачем цієї п'єси
Де допомогу я шукаю
Знаючи напевне, що ніхто не допоможе
А вилікуватися дуже хочу

І я іду назустріч вітру
Він такий до мене ніжний
Грається з моїм волоссям
Мені це так не звично...

На зустріч йде якийсь прохожий
Насправді він мені давно знайомий
Саме він і допоможе
Зі мной повірить в те, що неможливе
І будемо в душі надієй жити
Що будемо колись щасливі
Десь там далеко, та не тут


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.