Creating people out of boredom

Creating people out of boredom
God was too costive to a dot
So reason why some bitches came out
Is partially God’s fault somewhat

Господь, лепя людей со скуки,
бывал порою скуповат,
и что частично вышли суки,
он сам отчасти виноват.
(Игорь Губерман)


Рецензии