Яготин

Моє місто найкраще в світі!
Тут залишився спокій мій……
Найпахучіші в полі квіти..
І красуня з річок - Супій….

Я кохаю твій шелест лип
І центральних вулиць алеї
Тополиний кохаю скрип,
Коли вітер гуляє з нею…

До вподоби  мені  яри
І долини у цьому краї…
Боже милий, усе візьми
Тільки краще щоб людям стало...

Тут Шевченко писав вірші,
Білокур малювала квіти…
Яготин, в мене в серці, в душі…
Хай радіють у ньому діти!!!


Рецензии