Диагноза за рая

Ела, ще ти покажа рая,
където стават чудеса.
Със мед ще ти забъркам пая,
омесен с утринна роса.

Ще го гарнирам със малини,
откъснати от боров лес.
Ще има време да изстине,
за да го вкусиш още днес.

Ела, ще ти покажа рая,
където праведните бдят.
Намира се почти накрая
на нашия променлив свят.

И в него пускат само тези,
които търсят си десерт.
Там трябва да си леко крейзи
и много да си шест без пет.


Рецензии