Стежина життeва чаруe...

До дня народження міста Шепетівки.

Стежина життєва чарує,
Від неї не дітись ніде,
Ми знаємо,  близьке дивує,
До рідної хати веде.

Усі закуточки я знаю,
Соснина – це гай, наче рай,
Вишневі садки пам’ятаю,
Та  воронів паркових грай…

Все швидко міняється в Світі,
Дорога веде в  майбуття,
Над містом небесні блакиті,
Та в шепотах листів життя.

Всміхнулась моя Шепетівка,
Немов наречена, в стрічках,
Готується знову мандрівка,
Для мене, по нових віршах.

Автор    Геннадій   Сівак.
16 вересня  2013 року.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.