Не оставляй меня одну!

Галина Высоцкая

Не оставляй меня одну, в потоке горестных сомнений!
Не оставляй меня одну, на плахе принятых решений...
Не потому, что я слаба и мало в жизни понимаю,
А потому, что я одна жестоко по тебе скучаю...

Не оставляй меня одну - ведь никуда не делась гордость.
Не оставляй - пойду ко дну и выберу поглубже пропасть!
Вопрос не в том, что я умру, уйду к другому, заболею...
Любовь - вино, но для двоих! Одна я быстро отрезвею!



Превела на Български ЮЛИЯНА ДОНЕВА

НЕ МЕ ОСТАВЯЙ САМА

Не ме оставяй сама, в поток от горчиви съмнения!
Не ме оставяй сама, с на дръвник приети решения...
Не защото съм слаба  и от живота  малко разбирам,
а затова, защото сама, жестоко по тебе тъгувам...

Не ме оставяй  сама, нали ще остана без гордост.
Не ме оставяй, иди избери по дълбока пропаст!
Въпросът не е в това, че ще умра, ще ида при друг, ще заболея...
Любовта е вино,  но за двама! Сама, аз бързо ще отрезвея!


Рецензии