МОЯ

Вона така одна.

Треш-хаусна музика. Мелодійний ритм. Спокійний.
Кава в банці, в склянці- кола. Я продовжую мовчати. Говорю всім, що щасливий.

Ніхто не вміє брехати. Брешу…

Сусіди стукають по батареях.
Нервово йду палити на балкон, бо ще не вечір, можна.

Ніщо мене не збуджує так сильно, як ти.
Супермаркет самотності  стоїть у кутку. Сумує. Бо в моїй хаті немає порно.
Флюїди кохання… Моєму мозку потрібно трохи відпочити від тебе.

Не сумуй там, без мене. Я скоро буду…
Ах, люба моя. Знову, знову із-за тебе я маю сказати дещо…

«таких женщин в мире... ОДНА»
МОЯ


Рецензии