***

Светът е глух без теб,любими,
опустял е.
Тъгуват улиците и паважът,
и пролетният дъжд,
ръката ти запомнил,
топлината й.

Угаснал е без теб светът,любими,
потъмнял е.
Къде да търся светлина,
във спомена ли,мой любими?


Рецензии