Н. Н. Н

Нікому, ніколи, нізащо,
Забрати тебе не дозволю.
І навіть якщо ти захочеш,
Від долі втекти ти незможиш.

Я зроблю все щоб ти мріяв,
І мрії були ті про мене.
І кращє я жить буду в злиднях,
Ніж щастя запустю я в небо.
.
Я тихою ніччю тебе обійму,
Запустю руку свою в волосся
Та поряд залишусь у бідах,
Я поряд, як не жилося б.

Запам'ятай одне мій милий,
Що я тепер твоя підмога.
Для лихих вчинків я надія,
І тільки к счастью я дорога.

Ми разом і нічого не колише,
І навіть якщо люди проти,
Ми друг для друга будем жити,
І не цікавлять нас чужі турботи.


Рецензии