I m introvert and it implies...

I’m introvert and it implies
There’s strict control at my heart-gates
You won’t be kicked away if once
You’ve found inside your private place

я интроверт а это значит
что в сердце вход по паспортам
но вас уже не выгнать если
вы там
(с) к сожалению, не знаю, чьё))


Рецензии