в зерунки мо душ...

Обійми мене! Нужбо, я чекаю!
Я чекаю, коли буду у полоні твоїх снів..
Засинати у обіймах твоїх, я бажаю!
Не рахуючи ні поглядів, ні днів...

Ти для мене найрідніший в світі,
Без очей зелених, я не проживу..
Але знай, що серце, мов троянда в цвіті,
Якщо воно зав'яне, більш не полюблю!

Твої цілунки - це найважливіше в світі.
І не замїнять їх для мене, жодні подарунки..
І їми ми з тобою були виті..
В душі, та й залишались візерунки..


Рецензии
566. Радикально!
Стиплом,
http://www.stihi.ru/2013/09/13/7439

Памяти Читая   15.09.2013 21:03     Заявить о нарушении