Я люблю Украину

Я люблю Україну
Вона в світі єдина.
Це моя Батьківщина
Це колиска моя.
Це поля неозорі
Це зелені ліси.
Нема в світі такої.
Чарівної краси.
Я люблю Україну
І дніпровськії кручі.
Я люблю Україну
Її мову співучу.
І народ працйовитий
І широкий Дніпро.
Її гори Карпати
І Говерли красу.
Я люблю Україну.
І любов ту у серці
Все життя я несу.


Рецензии