Жнива

Жорном жорстким
                обертається-котить життя
                полем жатого жита.
Жорном, бо осінь,
                бо літечко
                ген вже прожито.
Жаром жевріє
            хлібом жовтіє
                жорстким,
                житнім –
Осінь.
       Життя.
              Жнива.
                Живемо?
Живемо!
                …Дихай…


Рецензии