Де ти

Скло на вікні віє холодом,
Там майорить темнота,
Ми по землі разом ходимо,
Тільки дорога не та.

Разом, а ніби ми в'язні,
День розпікає дощем,
Ніби чужі, неприязні,
Вкриті тумана плащем.

Де загубилась та мрія?
В котру надіялись ми?
Згасла бо вже ейфорія,
Вибратись вдвох із пітьми...


Рецензии