Тiтанiк!

Посвящается самому лучшему
    Директору Совхоза!

Вищий від усіх пливе у морі,
Шукає вроду у високих зорях,
Пливе Тітанік дивовижний,
І мрія і зоря Світів!

Прозорий і твердо вільний,
Ріже Океан мов море вільно!
Жорстокий, й солодко морський,
Що ж тоді Він хотів?

Серйозна мов Любов Є Сходу,
В природних,й прямокутних водах. 
Прозорий - страшно і рішучо,
Молодший брат сред Юних Дів!

Пізно й зимно, лід подалі,
Волого й важко кличуть далі,
Свіжо, довжелезно ,не порожньо,
Й не Є Він скрага, бо вижити зумів!!!

Да Здравствует Великий ЛЕНИН!


Рецензии
У нас рядом с домом есть КОНТОРА бывшего колхоза, и возле неё большой памятник Ленину. Это чтобы моё стихотворение выглядело более адекватным, поясняю. С уважением ко всем...

Леся Танюк   16.10.2013 12:09     Заявить о нарушении