Як купу...

Обіймає як купу інших
Та погляд навіть пустий
І цей погляд  душу нищить
Він порожній та  чужий.


І тоді аж до болю стискає
Твоє серце, в маленькій душі
І тоді твоє тіло страждає
Так у перше, у перше в житті.

Можеш мовчки ходити й всміхатись
Можеш мовчки сидіти в кутку
Твоє серце не буде мовчати
Воно буде горлати на всю.

Його з крутить в маленький шматочок
Наче б'ється ще, а наче й ні
Відчуття його будуть вбивати
Та тримати неначе в вогні.

Воно буде страждати до краю
Ну а потім його обірве
Бо душа твоя відпускає
Бо вона вже свободу зове.



16.08.13
Ірара


Рецензии