***

Ті відчуття коли тебе цілують
Цілують ніжно, просто у вуста
Ті відчуття коли тебе кохають
Кохають просто,просто й до кінця
Ті відчуття коли тебе тримають
Так ніжно за руку і сил не вистача
Не вистача щоб навіть говорити
Бо запах той, за нього ладна вбити
Бо подих той, його не передати
Бо дотик той, його лише кохати.

Ті відчуття вони всього дорожче
За них ладна віддати усі гроші
Ті відчуття безцінні та єдині
Вони прості. Вони дорогоцінні.


21.07.13
Ірара


Рецензии
як гарно i зворушливо, менi дуже сподобалось

Юрий Рэд Стар   19.08.2014 00:38     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.