One should keep up to our customs

One should keep up to our customs
Despite all endless sore refusals
The lady may not give what’s asked
But making offer is your duty

Устой традиций надо соблюдать,
пускай не раз ответят вам отказом
Конечно, дама может и не дать,
но предложить ты ей всегда обязан.
(Игорь Губерман)


Рецензии