Lines link in rhymes and poems

Lines link in rhymes and poems
Seas and oceans lick onshore
Kids keep pooping in the potties
Grown-ups – in the others’ souls


Строки вяжутся в стишок,
море лижет сушу,
дети какают в горшок,
а большие - в душу.

Игорь Губерман


Рецензии