Ранок прийшов

Ранок прийшов, все буде як буде.
Ти ж у думках після  сну
І не важливо що думають люди.
Кохаю тебе лиш одну.
І неважливо як складеться доля
І неважливо чи дійдемо до зірок.
Краще з тобою жорстока неволя,
Чим на одинці свободи ковток.
Буде як буде, не хочу гадати.
Але лиш ти на вустах.
Скільки потрібно, то буду чекати.
Щастя лиш в твоїх очах
Зі мною ти поруч, так тепло на серці
Немов я з тобою в казках
Нехай же те щастя піснями озветься.
Лиш ти вже навічно у снах.
І неважливо як складеться доля
І неважливо чи дійдемо до зірок.
Краще з тобою жорстока неволя,
Чим на одинці свободи ковток.


Рецензии