For spreading fame for someone s gifted

For spreading fame for someone’s gifted
God acted like a real tempter
The bigger talent‘s given to him
The more promiscuous’s its holder


Таланту чтобы дать распространенность,
Творец наш поступил, как искуситель,
поэтому чем выше одаренность,
тем более еблив ее носитель.
(Игорь Губерман)


Рецензии