актори

Все ніби по плану.
Актори, завіси.
Ми варті обману.
Дешеві актриси.
Ви варті підстави.
Ви ж не заплатили.
Забуті вистави.
Відірвані крила.
Ніхто й не згадає,
Що правда в нас була.
Все йде і минає.
Я й навіть забула.
Що були щодень
Ті щирі страждання.
Співали пісень.
В’яли ми від кохання.
А що ж залишилось?
Лиш дешеві актриси.
Я, правда, стомилась.
Завіси, завіси!
Нам потрібен антракт.
Ми його потребуєм.
Розірви свій контракт.
Ми ж тебе вже шануєм.
Роби крок уперед.
І забудь темні ролі.
Розкажи свій секрет,
Відкрий правди, паролі.
Забудь плани нещирі.
Нам не треба акторів.
Поруч зовсім не звірі.


Рецензии