Know how to wait. Don t wail over

Know how to wait. Don’t wail over
When tempest’s stumbled, overstayed.
When weather’s pregnant with real wonder
Preterm delivery is hazard chance


Умей дождаться. Жалобой и плачем
не сетуй на задержку непогоды:
когда судьба беременна удачей,
опасны преждевременные роды.
(Игорь Губерман)


Рецензии