Бесстыжесть

               БЗСОРОМНЕ БЕЗГОЛІВ"Я
      
          Ты не думай, что все стыд теряют,
          Что "совков" ждет полный разврат -
          "Сутенерски  в сексы склоняют",
          "В хлябь с экранов попкой вертят"...
          Есть народ "по той бік" экранов,
          Зрит с брезгливостью скотства прыть, -
          "Он не вытерпит и восстанет...
          И Высокой Культуре быть!"
                Павел Вестель

Що?! "Що робить?" - Питає класик... каже...
Сучасні ж "діячі" розтлінню "вчать" -
Людей у ницість безголів"я враже
Штовхає, непотребства величать.

Й повійно, часто слово "сексуальна"...
З журналів, гучномовців... - з "центру" тьма -
Безсовісність, розбещеність нахальна,
А в цноту, в людськість поклику чорт-ма.

Ніколи так у нашого народу
Не говорилось і про Грацій стать,
Бо ж стид людський!.. Та капітал взяв моду
Скажену, все у гріх наживи гнать.

"ЛжесцЕнічні, кухонно-малвокальні..."
Та клачність, "у кишені благодать",
Трубить з продажних уст: це сексуальні!,
Щоб "на безриб'ї" "ракам" простір дать.

"Певичек", "прочих"... - посередність сіру
Мамона клята крутить "розкрутить",
СміттЯм набивши фальш-непотріб - "ліру",
Скрізь просува "попсу свою творить".

Ти думаєш, немає Діни Дурбін,
Чи Крушельницьких, золотих Оксан...
Сучасних? Є! Та шиють нас у дурні
"Бардак терпіти, сексуальний срам".

А що робити?! - Класик знову мовить -
Мерщій культуру справжню відродить!
"І щоб про "сексуальних" безголовість
Не сміла при народі городить".

Ти в річ: "Який там сором у худоби -
Твар стид не йме в відправленнях слизьких..."
Не забувай, що в "людської подоби"
Повинність: не поганить світ людський.

Росте хай в людях інтелектуальність...
І ниці хай у людяність зростуть...
Всю безсоромність, грішну сексуальність... -
У осуд, в суд - змести падлючну путь.

 


Рецензии