It will be fixes by Highest Instance

It will be fixes by Highest Instance
Where after my death I should get
But books is clearly full-paid ticket
For private frying-pan in Hell


Решит, конечно, высшая инстанция –
куда я после смерти попаду,
но книги – безусловная квитанция
на личную в аду сковороду.
(Игорь Губерман)


Рецензии