Again I m standing, shoulders hanged down

Again I’m standing, shoulders hanged down
Not taking frozen look away from scene
What nice sense Death has picking out
The best among us to snatch them


Опять стою, понурив плечи,
не отводя застывших глаз:
как вкус у смерти безупречен
в отборе лучших среди нас.
(Игорь Губерман)


Рецензии