Весна

Ще декілька днів тому, високі снігові замети стояли мов фортеця на околиці села. Вони  ніби охороняли спокій селян. Та лагідне, сонячне проміннячко перемогло мужніх вартових. Переможені велетні розтеклися хто куди, тоненькими струмочками.
     Птахи, що поверталися до дому, веселим щебетом, нагадували про прихід весни.
    Мов наречена вона одягнеться в білу сукню і по вистеленому зеленому, з квітковим візерунком килиму, порине у весільний танок.
     На мить природа заплаче від щастя прозорими крапельками дощику. Та тихий і лагідний вітерець просуше мокрі крапельки почуття і знову засяє яскраве сонечко.
     Всміхайтеся, радійте, - ВЕСНА ПАНУЄ НА ЗЕМЛІ!!!


 
 
 


Рецензии
Яка гарна украинська мова-журчит,как ручеёк-так лагидно-лагидно.Я уже подзабыла эту мову, а Ваша "Весна" как бальзам на душу.
Спасибо! Дякую!!!

Варвара Цвей

Варвара Цвей   27.12.2016 01:36     Заявить о нарушении
Мне очень приятно! Заходите на огонёк, буду рада.

Люба Пентелюк   27.12.2016 16:42   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.