Бiля тебе

Біля тебе слабшою я стану,
Біля тебе неба я дістану,
Біля тебе день і ніч щаслива,
Біля тебе я така вразлива.
Ти зігрієш теплими руками
І неначе щастя поруч з нами.
Ти надійно прихистиш, закриєш,
Повернути усмішку зумієш.
Я з тобою почуваюсь наче в казці,
Я з тобою всі зриваю з себе маски,
Я з тобою знову відкриваюсь,
Я з тобою в ніжності купаюсь.
Тепло та надійно поруч тут, з тобою.
Не зіллюсь я більше з сірою юрбою.
Ти для мене казка, ти для мене диво,
Тільки біля тебе я така вразлива.


Рецензии