Не плач, не кричи

Не плач, дівчино, не кричи
Він не почує, не приго;рне
На всі слова твої - мовчить
Його мовчання - непоборне.

Пішов. І більше не прийде;
Не клич, не клич. Не сподівайся
Кори себе, картай себе
За нього більше не тримайся!

Йому однаково, що будеш
Ти болем серця захлинатись
Йому однаково, що любиш,
Що за ним будеш побиватись,

Що темних ти ночей не спала -
Слізьми гіркими умивалась.
Що у пітьмі його шукала,
Піти у прірву поривалась.

Він вже забув. Усе забув
Тепло очей і ритми серця.
Лише тобі наводить сум
Спогадів розбите скельце.


Рецензии