I never give advice to friends

I never give advice to friends
World’s wild, absurd and half-assed
Those who have answers, no offence,
Are simply very happy jerks

Я не даю друзьям советы,
мир дик, нелеп и бестолков,
и на вопросы есть ответы
лишь у счастливых мудаков.
(Игорь Губерман)


Рецензии