***

Я в долоні схопила краплинку
Може щастя, а може кохання.
Затримайся на мить, на хвилинку.
Обійми. Не кажи, що в останнє.

Не підводь свої карії очі.
Не кажи, що закінчилось літо.
Згадай місячні, зоряні ночі –
Почуттями, коханням зігріто.

Не сумуй. Хоч буває так важко
Відшукати частинку спокою.
Зрозумій, що кохати так тяжко.
Не піддайся ти долі без бою.

Пригадай хвилі синього моря.
Сподівайся на краще, кохання.
Ще зустрінемо, ясочко, зорі.
Наша зустріч не буде остання


Рецензии