Век дзивацки

 Юрий Баканов

 (Вольны пераклад з рускай мовы)

 Такі дзівацкі выпаў век,
 Ступіў за Рубікон,
 Імклівы быў яго разбег,
 Спалохаў Вавілон.

 І гэтак рвецца да нябёсаў
 Крык: адчыні, сезам... 
 І тоне наша шматгалоссе,
 І б’е па галавам.


Рецензии