Love doesn t mean two bodies merger...

Love doesn’t mean two bodies’ merger,
The merger of two souls – agreed.
But at one’s leisure bodies’ merger
Will do to no one harm indeed.


Любовь — не значит слиться телом,
душою слиться — это да!
Но между делом, слиться телом
не помешает никогда.
(Игорь Губерман)


Рецензии