For joys of all your love sensations

For joys of all your love sensations
Once having paid with acute pain,
We fear all new fascinations
And keep our souls condom-tamed


За радости любовных ощущений
однажды острой болью заплатив,
мы так боимся новых увлечений,
что носим на душе презерватив.
(Игорь Губерман)


Рецензии