Баркалла хIушам

Нуни лукIас назмурте,
Дагъстан ахъбирутас,
Варгил-хугила хIаиле,
АхIял хIурмат бирутас.

Барумбе цари хIялал,
Шиме гIяхIле дихIутас,
Бариле хIукму ахIял,
Халкь чIяпI хIабукIахъутас.

ГIяхI баркалла лугасра,
Бухъна бягъибил бехIтас,
Чува талихIла дурхIне,
Бархь гьуйке кIачIягъибтас.


Рецензии
Г1ях1си назму бетаурли саби.

Айлин Мусаева   13.09.2013 00:22     Заявить о нарушении
Айлин рад тебе ) спасибо большое.

Салим Герейбеков   13.09.2013 10:15   Заявить о нарушении