When u alone

В твоїх очах я можу прочитати сотні істин.
Та,в тих,котрі чіпляють кожного,
хто розбивався. І зараз наче складений з частин.
Твій голос плаче кожною з машин
що проїзджають повз моє розбите серце-попільничку.
Та музика,котра,хай не лунає у кожній із крамничок
і не вигукує модними гаслами з вітрин,
проте вона завжди лунає в голові
коли ти залишаєшся зовсім один,
розбитий на мільйон малесеньких шматочків,
в апатії втративший лік годин.

Твої бездонні очі,милий принце
горять для нас
тисячами жарин.


Рецензии