укра нське

Якщо тобі скажу,
Чого боюся я.
Чи захистиш мене,
Віддав своє життя?

Коли дізнаєш ти,
Про що мої думки.
Чи станеш на мій бік
І не розчепиш ти руки?

Мабуть колись тобі
Я тайну розповім.
Чи збережеш її
Та не розскажеш всім?

Якщо то так,то слухай:
Я все тобі віддам.
Якщо то ні-зізнайся,
Чи справді ти кохав?


Рецензии