One should be very keen on The ballet of our life

One should be very keen on
The ballet of our life
One should not only wheedle
But also flit thereby

Надо очень увлекаться
нашим жизненным балетом,
чтоб не просто пресмыкаться,
но ещё порхать при этом.
(Игорь Губерман)


Рецензии